Gjør det selv update

Du har entusiasme til å gjøre regnskapet og har forståelse for selve arbeidet, men trenger litt råd og veiledning der og da. Du vil gjerne ha litt faglig tyngde, kurs og veiledning. Da er denne løsningen for deg!

Nøkkelinfo:

Tjenesteomfang:

Vil når man vil

Du har entusiasme til å gjøre regnskapet selv, men hender at du har mye å gjøre når det gjelder selve driften din. Du vil da overlate enten delvis eller hele jobben til oss for noen perioder. Ikke nøl med å velge denne løsningen for deg!

Nøkkelinfo:

Tjenesteomfang:

Total oppdrag

Du vil ikke ha noe med regnskap å gjøre og vil levere kun bilagene til oss i tiden. Du forventer at jobben skal være fullført og rapportene er tilgjengelig for deg. Du vil bestemme hva vi skal utføre av jobben fra A til Å. Da skal du ha stor glede av denne løsningen!

Nøkkelinfo:

Tjenesteomfang:

Engangsoppdrag

Det er noen små og store oppdrag du ønsker at vi skal gjennomføre for deg som for eks.:

  • Selskapsetablering
  • Fusjonering eller fisjonering av selskaper
  • Utforming av avtaler
  • Utforming av korrespondanser
  • Bistand i konkurssaker
  • Diverse konslulenttjenester
  • WEB løsninger som fremmer mer salg
  • Annet

Er du i tvil hva vi kan bistå med, send oss en uforpliktende forespørsel til: support@ikbistand.no

Nøkkelinfo:

Tjenesteomfang:

Bli Partner

Det hender at du får mye oppdrag i perioder og du sitter med et budsjett som ikke strekker til for å  ansette nye medarbeidere grunnet forskjellige årsaker eller at man sitter med mye ettterslep når det gjelder tidskrav, muligens sitter med store driftsrelaterte kostnader i forhold til inntjeningsmuligheter. Da har vi denne løsningen for deg!

Nøkkelinfo:

Tjenesteomfang:

Outsourcing

Kommer snart kommer snart kommer snart kommer snart kommer snart kommer snart kommer snart kommer snart kommer snart kommer snart kommer snart kommer snart kommer snart kommer snart kommer snart kommer snart kommer snart kommer snart kommer snart kommer snart kommer snart kommer snart kommer snart kommer snart

Nøkkelinfo:

Tjenesteomfang:

Instant salg av selskap

Har du behov for et etablert selskap?? Kjøp dette hos oss.

Nøkkelinfo:

Tjenesteomfang: